Wie zijn wij?

You are here: Home - Welkom bij EJOT Benelux bvba

EJOT® Kwaliteit verbindt

Wie zijn wij?

EJOT, de leverancier en producent van bevestigingssystemen voor dak- en gevelsystemen voor de utiliteitsbouw (industrie- kantoren, hospitalen, luchthaventerminals, ...) en ankers voor buitengevelisolatiesystemen met bepleistering.

EJOT Benelux nv is een dochteronderneming van de groep EJOT GmbH & Co Kg actief in o.a. de bevestigingstechniek voor de bouwindustrie.

Door de jaren heen heeft EJOT zich ontwikkeld tot het huidig bedrijf met meer dan 3.000 medewerkers. Het zwaartepunt ligt in Duitsland met ongeveer 1.300 mensen tewerk gesteld in diverse productie-eenheden en verkoopskantoren. De overige 800 medewerkers bevinden zich in diverse verkoopsorganisaties en dochterondernemingen in Europa, Amerika en Azië.

Met meer dan 30 jaren ervaring in de bouwindustrie kent EJOT intussen de noden om bij bevestigingsproblemen bij daken en gevels van gebouwen de meest geschikte oplossing aan te bieden. Door middel van haar eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum kan EJOT altijd de meest optimale technische en tevens economische oplossing voor een bepaald bevestigingsprobleem aanreiken.

EJOT Benelux staat de klant bij met professioneel advies in verband met de bevestigingproblematiek van in de ontwerpfase tot en met de uitvoering van een bouwproject in:

  • industriële metaalbouw
  • platte daken 
  • geventileerde en geïsoleerde gevelsystemen
  • buitengevelisolatiesystemen met bepleistering
  • aluminium schrijnwerk,gevelsystemen en gordijngevels
  • zonneenergiesystemen
 

 

 

Begin van de paginaPagina afdrukken

EJOT - The Quality Connection - This statement captures the Group's ethos. On one hand, it reflects
the uncompromising efforts made to achieve the highest possible levels of product quality. On the other
hand, it underlines that, technical standards aside, the human aspects, both inside and outside
the company, are just as important.