EJOT - Ondernemingsrichtlijnen

100 jaar geleden, toen Adolf Böhl begon met de productie van schroeven en spijkers in Berghausen, was het vanzelfsprekend dat alles wat hij deed in overeenstemming was met de wet. Het zou voor hem ondenkbaar zijn geweest dat, vele jaren later, deze voor de hand liggende handelswijze zou moeten worden opgeschreven in de vorm van richtlijnen.
 

Waarom vindt EJOT dit nu wel nodig?

Iedereen is het erover eens dat de kwaliteit van de dienstverlening de overtuigende factor moet zijn in een concurrerende omgeving, en niet corruptie, prijsafspraken of andere maatregelen die niet kunnen worden getolereerd. EJOT wil een betrouwbare en eerlijke partner zijn voor al haar klanten, omdat dit de reden is waarom EJOT een zeer gerespecteerde partner in het gebied van bevestigingstechnologie is geworden. EJOT wil deze positie in de toekomst behouden en verder ontwikkelen.

De ondernemingsrichtlijnen zijn het ethische en juridische kompas bij EJOT. Ze bevatten de belangrijkste regels voor gedrag binnen de EJOT-groep, onze zakelijke partners en het publiek. Aandeelhouders, management en adviesraad verwachten van alle medewerkers dat zij zich strikt houden aan de nalevingsrichtlijnen.

EJOT® Kwaliteit verbindt. 
Deze slogan verklaart het succes van EJOT. EJOT overtuigt met kwaliteit. De nalevingsrichtlijnen van EJOT zullen ons helpen de beste service voor onze klanten te bieden en onze betrouwbaarheid als partner voor onze leveranciers te waarborgen.

Bad Berleburg, Januari 2022

EJOT Holding GmbH & Co. KG

​​​​​​​Winfried Schwarz
Chief Compliance Officer
Compliance

Download

Whistleblower Guideline

EJOT is open to so-called whistleblowers and proceeds in accordance with the Whistleblower Directive of the European Union (EU Directive 2019/1937 of 26.11.2019 for the protection of persons who report violations of Union law).

The contact person at EJOT is Winfried Schwarz, who is also the Chief Compliance Officer of EJOT. He is a self-employed lawyer and is not subject to the instructions of the EJOT management. He reports directly to the managing partner of the EJOT Group, Christian Frank Kocherscheidt. Mr. Schwarz can be reached by phone on +49 163 5290 860 and by email at compliance@ejot.com. This e-mail address is exclusively assigned to Mr. Schwarz and cannot be viewed by third parties.