EJOT – Altijd de juiste verbinding

EJOT is een middelgrote groep van bedrijven die gespecialiseerd is in geavanceerde bevestigingstechnologie. De EJOT klanten zijn voornamelijk afkomstig uit de automobiel- en toeleveringsindustrie, elektrotechniek, elektronica en de bouwindustrie.

EJOT biedt een breed scala aan innovatieve bevestigingselementen, zoals zelftappende schroeven voor metaal en kunststof, kunststoffen en metalen onderdelen, evenals een compleet assortiment bevestigingsmiddelen voor dak en gevel en het ejotherm-programma voor het bevestigen aan geïsoleerde gevelsystemen met bepleistering.

EJOT ontwikkelt oplossingen voor alle verbindings- en bevestigingsproblemen in nauwe samenwerking met de klant. Het doel is om "intelligente" EJOT producten aan te bieden om de kwaliteit van de verbinding te waarborgen en tegelijkertijd de totale kosten te verlagen.
Astenbergstrasse

GFA Global Fastener Alliance

De GFA Global Fastener Alliance is in 1998 opgericht als een wereldwijd netwerk van onafhankelijke leveranciers van hoogwaardige bevestigingsmaterialen.

Halle 4.0
EJOT heeft meer dan 3500 werknemers in 38 dochterondernemingen en meer dan 90 jaar bedrijfsgeschiedenis. In Europa garanderen onze talrijke verkoopbedrijven en kantoren een direct klantencontact en een snelle beschikbaarheid van onze producten.

EJOT services en producten zijn ook wereldwijd beschikbaar. We hebben productielocaties en verkoopkantoren in Noord- en Zuid-Amerika en in Azië. Wereldwijde beschikbaarheid van de bevestigingsmiddelen wordt ook gegarandeerd door het lidmaatschap aan de Global Fastener Alliance (GFA), een samenwerkingsverband van familiebedrijven in bevestigingstechnologie. Last but not least, zijn sommige EJOT oplossingen beschikbaar voor een internationaal verband van licentienemers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor de levering van de DELTA PT schroef aan de wereldmarkt, op locaties waar we ons niet direct in de buurt bevinden. 
GFA klein.jpg

EJOT Feiten & Cijfers

Umsatz-01-2020_EN.png


Mitarbeiter_01-2020-EN.png


weltkarte.jpg

Discover EJOT® Worldwide


Select your region

The EJOT® magazine

We would like to inform you about the things that move us. Here is an insight into the current issue.


More information

Onze wereldwijde vestigingen