Kwaliteit verbindt

Qualität.png
Het wereldwijde gebruik en de distributie van onze producten, in combinatie met de toenemende klanteneisen, vereist een nauwgezette naleving en voortdurend bijsturen van deze hoge kwaliteitsnormen. Dit geldt voor de gehele procesketen van het bedrijf, van klantbehoeften over project- en productplanning, ontwikkeling en productie tot productlevering en klantenservice.

Als internationaal bedrijf aanvaarden wij de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze producten en processen, voor de naleving van internationale normen en certificeringen en uniforme normen voor kwaliteits- en milieumanagement en gezondheid en veiligheid op alle EJOT locaties wereldwijd. Internationale kwaliteits- en milieunormen zijn vanzelfsprekend voor alle EJOT bedrijven.
Met regelmatige succesvolle ISO TS 16949 en DIN EN ISO 14001-certificeringen bieden we onze klanten een uniform kwaliteits- en milieumanagementsysteem dat door alle dochterondernemingen wordt gesteund. De resultaten van het systeem en klantenaudits bevestigen de kwaliteit van onze processen en producten.
Deze slogan vat het motto van onze activiteiten samen.
Aan de ene kant weerspiegelt de slogan het compromisloze nastreven van de hoogste productkwaliteit, en aan de andere kant onderstreept het - buiten het louter technische aspect - dat menselijke relaties zowel binnen als buiten ons bedrijf net zo belangrijk voor ons zijn. Onze zakelijke partners zijn toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren. Ze beloven kwaliteit aan hun klanten. Om deze reden moeten ze zeker zijn van de prestaties van hun partner. We zijn ons zeer bewust van die verantwoordelijkheid. Jaren geleden hebben we een kwaliteitsmanagementsysteem opgezet dat aan de hoogste eisen voldoet en de nadruk legt op het voorkomen van fouten.
EJOT Qualität.png

EJOT kwaliteits- en duurzaamheidsbeleid

Downloads:

Hier kan je de nodige certificaten downloaden.
Houd er rekening mee dat de certificaten van toepassing zijn op onze verschillende ondernemingen

Certification of our Environmental Management ISO 14001

Certificates UM14001

Certification of our Energy Managementsystem ISO 50001

Certificates Energy 50001