1. Home
 2. Onze producten
 3. ETICS-producten

ETICS-producten

Met professionele ETICS kunt u veel energie besparen. Externe thermische isolatiesystemen met bepleistering worden zowel voor nieuwe gebouwen als voor de energetische renovatie van oudere gebouwen gebruikt. Ze bieden veel voordelen, maar stellen ook speciale eisen aan de fabrikanten en de vereiste bevestigingsmaterialen. EJOT biedt ankers, assemblage-elementen, gereedschappen en accessoires voor ETICS van hoge kwaliteit aan.
teaser-wdvs-befestiger-850x444.jpg

ETICS ankers

Hoogwaardige ankers die een betrouwbare bevestiging in alle bouw- en isolatiematerialen garanderen. De speciaal ontworpen expansiezones maken de hoogste karakteristieke belastingen mogelijk in combinatie met een minimale verankeringsdiepte, zoals bijvoorbeeld de ejotherm pluggen met Europese technische goedkeuring (ETA).


teaser-wdvs-anbauteile-850x444.jpg

ETICS montage-elementen

EJOT biedt constructieve bevestigers aan met verschillende montage-elementen voor de ophanging van lichte tot zware aanbouwelementen voor of na de montage van het ETICS-systemen. Voor de betrouwbare ophanging van zowel een luifel als een huisnummer, bieden de EJOT montage-elementen een oplossing. Selecteer het juiste product, in functie van het moment van de montage en de effectieve belasting van het aanbouwelement.


teaser-wdvs-profile-850x444.jpg

ETICS profiles

The innovative product portfolio around connection and plastering profiles offers construction site suitable and high-quality product solutions with different application possibilities. EJOT Pro-Line profiles are suitable for exact edge formation, for permanently driving rain-proof and flexible component connections in ETIC-systems and much more.


Teaser_WDVS_Zubehör.jpg

ETICS montage-toebehoren

Met de EJOT montage-toebehoren bespaart u tijd tijdens het installatie… Time is money! Ze zijn essentieel voor speciale opdrachten en bepalend voor standaardgevallen. Het volledige assortiment toebehoren biedt praktische hulp voor het bevestigen in dikke isolatieplaten en voor renovatieklussen bij ETICS-gevels. Alle gereedschappen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn perfect afgestemd op de EJOT ankers.


Ankertypes:

 • Bevestigingsmiddelen voor plafondisolatie
  Bevestigingsoplossingen voor plafondisolatie
  Voor het diverse aanbod van isolatiematerialen en isolatieoppervlakken bieden de EJOT plafondisolatieankers altijd een geschikte en betrouwbare oplossing.
 • Bevestigingsmiddelen voor steenstrips
  Bevestigingsoplossingen voor steenstrips bij geïsoleerde gevelsystemen met bepleistering
  Keramische bekledingen maken deel uit van de ontwerpmogelijkheden van ETICS-systemen. Geprefabriceerde steenstrippanelen moeten over het algemeen worden gemonteerd met EJOT steenstripankers vanwege het aanzienlijk grote gewicht per oppervlakte-eenheid.
 • Bevestigingsmiddelen voor rails
  Bevestigingsoplossingen voor railsystemen
  Als er grotere toleranties van de gevel moeten worden ondervangen, zijn railsystemen geschikt. De montage moet snel en betrouwbaar zijn. Met de ejotherm® railankers bent u veilig! Het assortiment schroef- en nagelpluggen wordt gekenmerkt door veelzijdigheid, de hoogste draagvermogen en hun goedkeuring voor alle bouwmateriaaltypes.
 • Bevestigingsmiddelen voor speciale ETICS-systemen
  Bevestigingsoplossingen voor ETICS-systemen voor problematische ondergronden
  EJOT biedt speciale bevestigingsmiddelen aan, ook voor de bevestiging van geïsoleerde gevelsystemen met bepleistering op problematische ondergronden. Deze ankers kunnen ook worden gecombineerd met andere producten, zoals ons steenstripankers en hebben bovendien de Europese technische goedkeuring (ETA).
 • Bevestigingsmiddelen voor isolatiewandpanelen
  Bevestigingsoplossingen voor de bevestiging van isolatiewandpanelen
  De ejotherm isolatiepluggen met drukverdeelplaatje met Europese technische goedkeuring (ETA) maken het u gemakkelijk. Hoogwaardige ankers garanderen een betrouwbare bevestiging in alle bouw- en isolatiematerialen. De speciaal ontworpen expansiezones maken de hoogste karakteristieke belastingen mogelijk in combinatie met een minimale verankeringsdiepte.