1. Home
  2. Onze producten
  3. Venster- en glasgevelschroeven

Venster- en glasgevelschroeven

EJOT zelfborende schroeven worden in specifieke bedrijfstakken toegepast als een economische, stevige en betrouwbare verbinding in aluminium / staal. Ze bieden aanzienlijke voordelen voor de installatie van ramen, de productie van ramen of het gebruik bij glazen gevels.
teaser-iff-fenstermontage-850x444.jpg

Schroeven voor raaminstallatie

Raamschroeven worden gebruikt om ramen en deurkozijnen vast te maken. Vooral aan te bevelen is het inbraakwerende en valbeveiligende EJOT raamanker: in de afgelopen 20 jaar werden miljoenen ramen en deuren betrouwbaar en schadevrij geïnstalleerd met het EJOT raamanker. Robuuste en eenvoudige verwerking zijn de redenen waarom dit de nummer 1-keuze is voor vele raaminstallateurs: voorboren, vastdraaien en klaar! Voor moeilijke installatiesituaties raadt EJOT gevelankers aan met Europese technische goedkeuring (ETA), getest en goedgekeurd in verschillende situaties en ondergronden.


teaser-iff-glasfassaden-850x444.jpg

Glasgevelschroeven

Bouwen met veel glas is de megatrend in de architectuur van vandaag. Representatieve glazen gevels domineren met hun transparantie en lichtheid de skylines van grote steden over de hele wereld. Met het EJOT PT type DG, de schroef voor T-verbindingen en drukplaten in aluminium glazen gevels, biedt EJOT nu een unieke oplossing voor de optimale bevestiging in geëxtrudeerde aluminium profielen.


teaser-iff-fensterproduktion-850x444.jpg

Schroeven voor raamproductie

Voor een procesbetrouwbare montage in moderne raamproductielijnen, levert EJOT uitsluitend rolgesorteerde zelfborende beslagschroeven. Met EJOMAT zijn een hoge gesorteerde kwaliteit, probleemloze assemblageprocessen en verbeterde resultaten tijdens geautomatiseerde assemblage mogelijk en kan een maximale economische efficiëntie worden bereikt. Afhankelijk van de vereiste zuiverheidsgraad kan een kwaliteit van 10 ppm (parts per million - aanvaardbaar aantal defecte stuks per 1.000.000 stuks) op aanvraag worden geleverd.